Unicorn Design

Kläder i storlek Small till 5XLarge för både stora och små kvinnor!
Härligt bekväma och vackra klänningar, kjolar, blusar, tunikor,
byxor, jackor, kappor, mantlar m.m. i många olika modeller.

. . . . .

Här hittar du vackra romantiska kläder som också är bekväma och prisvärda. Titta på måttabellen för varje plagg när du bestämmer vilken storlek du vill ha, storlekarna kan skilja sig mellan olika modeller och de är inte desamma som i svenska butiker.

Vi har kläder för både vardag och fest; klänningar, kjolar, blusar, tunikor, byxor, jackor, kappor m.m. i många olika modeller, både med och utan dekorer och broderier. Våra medeltids- och renässansinspirerade klänningar är populära både som brudklänningar, festplagg, och också som kostymer vid olika tillfällen. Här kan du läsa om våra vackra, prisvärda brudklänningar.

Kontakta oss gärna för mer information på info@unicorndesign.se. Du är också hjärtligt välkommen att besöka vår butik på Ekerö, klicka här för adress och öppettider.

 
 
Gamla, ej uppdaterade, nyheter
 

2018-01-01 och vidare...
Den här hemsidan kommer inte längre att uppdateras. Du hittar alla plagg vi har i lager på www.unicorndesign.se och där finns också länkar till att beställa nästan skräddarsytt direkt från HolyClothings fabrik.

Den här sidan får vara kvar som galleri tills vidare, men notera att modeller och priser inte kommer att vara korrekta från och med 2018-01-01.

Please note that this page is no longer updated! From the1st of January 2018 you may find all our products on www.unicorndesign.se.

 
cd
 
. . .
 
.
 
. . .
 
. . .
 
. . .
 
. . .
 
.
 
.
 
.
 
. .
 
. .
 

. . . .

 
. .
 
.
 
 
.
 
. . .

cd cd cd cd cd

 
Hem
Tillbaka
Unicorn Design Smycken