Ska du gifta dig och letar efter en vacker och prisvärd brudklänning?

 

Många av våra klänningar passar utmärkt som brudklänning. Här hittar du en vacker brudklänning i vilken storlek du än behöver, och det utan att behöva betala en smärre förmögenhet för den. Och om du valt en vit brudklänning, kan du färga den efteråt. Våra klänningar är gjorda i viscos som tar åt sig färg mycket bra, bara du använder en textilfärg som är avsedd för just viscos.

 
 

Klänningen Aisling är inspirerad av medeltiden, de gamla kelterna och en liten gnutta fantasy. Aisling har en spännande skärning som lämnar axlarna bara men som ändå hålls stadigt uppe av två axelband. Klänningen Aisling har långa trumpetärmar, lång vid kjol och en broderad isättning av sammet fram på klänningslivet.

.
 
 
Nedan ser du vackra Belladonna framifrån och bakifrån. Klänningen har fina näsduksärmar och en vid kjol med bårder, perfekt för bröllopsvalsen. Belladonna har utmärkt passform i alla storlekar tack vare resåren i ryggen. Belladonna har en systerklänning som heter Bella. Bella har samma kjol som Belladonna men har en annan, mer victorianskt inspirerad, ärm med volangkant. Du ser mer av Bella längst ned på sidan.

. . . . .

 
 
Vackra dramatiska Arwen är som gjord för att använda vid en av livets största händelser. Klänningen har hämtat inspiration från medeltiden med långa,vida yttre ärmar, en smal innerärm, fyrkantig urringning och klädsam snörning i ryggen.
.
 
Klicka här för att se Anna i klänningen Arwen.
 
Klicka här för att se vår kund Sarah som brud i klänningen Arwen.
 
 
Väljer du att bära en ärmlös, vit klänning, eller en med kort ärm, har vi fler vackra förslag. Från vänster nedan ser du Saria, Norma Jean, Ena och Timandra.
. . .
 
 
Vill du stå brud i en klänning helt i spets är Tamara en fantastisk, romantisk, klänning. Du kan byta den svarta underklänningen, som följer med, mot en vit, eller varför inte en underklänning i din favoritfärg?
.
 
 
Väljer du en kort brudklänning är söta Tia ett utmärkt val.
 
 
Kanske du inte vill ha en vit brudklänning? Vi har klänningar i upp till sexton olika färger.
. . . . .
 
Klicka här för att se vår kund Eva som brud
i klänningen Vanessa i färgen Viol.
 
 
Hos oss kan du klä upp hela bröllopsföljet OCH få pengar över till bröllopsresan!
 
.
Klicka här för att se vår kund Emma brudklädd i klänningen Bella.
 
 
 
Hem
Tillbaka