Kjolen
Sybil
 

Kjolen Sybil är lätt A-formad och har resår i midjan. Den är helt odekorerad och sydd i tunn bomull. Kjolen Sybil finns endast i en storlek men passar ändå de flesta, från ca storlek 36-38 till 46-48. Om kjolens midja är för liten eller för stor för dig, byt ut resårbandet mot en längd som passsar dig bättre.

För att passa så många som möjligt, är kjolen Sybil ganska lång, ca 90 cm. Läs mer om kjolens längd under rubriken Skötselråd längre ned på sidan.

 
Modellen på bilderna nedan har två Sybil i olika färger för en lager-på-lager-look, en i färgen creme och en i kungsblått, och till det bär hon blusen Singoalla i chokladbruntbrunt. Kjolen Sybil finns vanligen att beställa i flera olika färger och vi har den just nu i lager i svart, chokladbrunt, vinrött och skogsgrönt.
 
 
Modellen på bilderna nedan har två Sybil i olika färger och tyger, en helt i röd spets och en i svart bomull. Ovanpå dem har hon en Igraine i röd bomull och en i röd chiffon. Fyra kjolar för en härlig lager-på-lager-look och till det bär hon blusen Jezebel (som vi ännu inte har i sortimentet) och korsetten Princess, här specialsydd i svart och röd spets.
 
 
Kjolar i regnbågens alla färger, bild från en av tillverkarens butiker.
 
     
  Pris för kjolen Sybil  
     
  En storlek  
  399 kronor  
     
Skötselråd

Kjolen ska försiktigt handtvättas i ljummet vatten eller så kan den köras på handtvätt 30° i tvättmaskin. Använd gärna tvättpåse. Om du vill att kjolen ska krympa, franförallt på längden, kan du torka den i torktumlare en timme på låg temperatur. Om du tycker att kjolen är lagom lång för dig, torka den INTE i torktumlare även om det står så på den isydda tvättrådslappen.

Tyget är lätt krinklat efter tvätt men kan strykas om du vill. All strykning ska ske på insidan av plagget, på lägsta möjliga värme. Vänd ut och in på plagget och prova alltid först att stryka försiktigt på ett skymt ställe. Om du vill undvika strykning, och tolererar viss skrynklighet, kan du försiktigt sträcka plagget när det är vått och hänga det med extra omsorg.

 
 
 
Hem
Tillbaka