Kjolen
Igraine
 

Kjolen Igraine har asymmetrisk fåll med fyra långa snibbar. Igraine är avsedd att bäras ovanpå kjolen Sybil men du som är lite mer vågad bär den ensam eller varför inte två stycken ovanpå varandra. Kjolen är helt odekorerad och sydd i tunn bomull eller lätt genomskinlig chiffon. Igraine finns endast i en storlek men passar ändå de flesta, från ca storlek 36-38 till 48-50. Om kjolens midja är för liten eller för stor till dig, byt ut resårbandet mot en längd som passsar dig bättre.

 
Modellen på bilderna nedan har två Sybil i olika färger och tyger, en helt i röd spets och en i tunn svart bomull. Ovanpå dem har hon en Igraine i röd bomull och en i röd chiffon. Fyra kjolar för en härlig lager-på-lager-look och till det bär hon blusen Jezebel (som vi ännu inte har i sortimentet) och korsetten Princess, här specialsydd i svart och röd spets.
 
 
 
Den här modellen har på sig kjolen Sybil i cremefärgad bomull, ovanpå den har hon två stycken Igraine, en i tunn brun bomull och en i guldfärgad chiffon. Till det bär hon blusen Guinevere i rost och korsetten Princess i mörkbrunt.
 
 
Dockan på bilden nedan har på sig kjolen Sybil i cremefärgad bomull, ovanpå den en Igraine i mörkgrön bomull och en i ljusgrön chiffon. Till det passar blusen Guinevere i cremefärgad bomull och korsetten Princess i grön mönstrad brokad.
 
Kjolar i regnbågens alla färger, bild från en av tillverkarens butiker.
 
     
  Pris för kjolen Igraine  
     
  En storlek  
  279 kronor  
     
Skötselråd

Plagget ska försiktigt handtvättas i ljummet vatten eller så kan det köras på fintvätt 30° i en modern tvättmaskin. Använd gärna tvättpåse, modell större.

Bomullstyget är lätt krinklat men kan strykas om du vill. All strykning ska ske på insidan av plagget, på lägsta möjliga värme. Vänd ut och in på plagget och prova alltid först att stryka försiktigt på ett skymt ställe. Om du vill undvika strykning, och tolererar viss skrynklighet, kan du försiktigt sträcka plagget när det är vått och hänga det med extra omsorg.

 
 
 
Hem
Tillbaka