Skjortan
Erik
 

Skjortan Erik är rak i modellen och har långa raka ärmar med resår runt handleden. Skjortan har krage med snibbar och ett kort sprund i halsen. Erik tillverkas i storlek Medium till XXL och i tretton olika färger. Skjortan Erik är sydd i tunn, lätt krinklad, bomull.

 
 
     
  Pris för skjortan Erik  
     
  Storlek M - L  
  429 kronor  
     
  Storlek XL - XXL  
  469 kronor  
     
 
 
 
 
Exempel på blusar i regnbågens alla färger varav de flesta också finns som skjorta, bild från en av tillverkarens butiker.
 
 
Skötselråd

Skjortan ska försiktigt handtvättas i ljummet vatten eller så kan den tvättas på handtvätt 30° i tvättmaskin. Använd gärna tvättpåse. Om du vill att skjortan ska krympa, franförallt på längden, kan du torka den i torktumlare en timme på låg temperatur. Om du tycker att skjortan är lagom stor för dig, torka den INTE i torktumlare även om det står så på den isydda tvättrådslappen.

Tyget blir krinklat efter tvätt men kan strykas om du vill. All strykning ska ske på insidan av plagget, på låg värme. Vänd ut och in på plagget och prova alltid först att stryka försiktigt på ett skymt ställe. Om du vill undvika strykning, och tolererar viss skrynklighet, kan du försiktigt sträcka plagget när det är vått och hänga det med extra omsorg.

 
 
 
Hem
Tillbaka